Hasta Ziyaret Saatleri ve Kurallar

Ziyaretçi Kuralları
◦Hastane ziyaret saatleri her gün tüm birimlerde 13:00-14:00 /19:00-20:00 arasındadır.
◦Çocuk servisinin hastane ziyaret saatleri 13:00-14:00/19:00-20:00 arasındadır.
◦Hastaların istirahat edebilmeleri ve tedavilerinin yapılabilmesi için ziyaret saatleri dışında ziyaret için ısrar etmeyiniz ziyaretlerinizi kısa tutunuz.
◦Doktorunuzun veya hemşirenizin bilgisi dışında yiyecek-içecek canlı-cansız çiçek getirmeyiniz.
◦12 yaşından küçük çocukları hasta ziyareti için getirmeyiniz.
◦Hastalarınızın yanında fazla para ve değerli eşya bulundurmayınız.
◦Başkalarını rahatsız edecek şekilde yüksek sesle konuşmayınız.
◦Bina içinde kesinlikle sigara içmeyiniz.
◦Gürültülü bir sesle konuşmayınız,etrafınızdakileri rahatsız etmeyiniz.
◦Tuvalet ve lavaboları temiz kullanınız. Çöplerinizi evsel atık kutularına atınız.
◦Hastamızdan enfeksiyon alma veya hastamıza enfeksiyon taşıma riski vardır.Hastalarımızla fiziksel temasta ( el sıkma, yanaktan öpme gibi) bulunmayınız.
◦Ziyaret süresince yataklara oturmayın, hastane ortamında bulunan her şeyle temas etmekten kaçının. Ziyaret öncesi ve sonrası ellerinizi mutlaka yıkayın.
◦Ziyaretiniz süresince kıyafetinize sıçrama veya temas olduysa mutlaka yıkayınız, ütüleyiniz.
◦Klinikteki görevlilerin uyarılarına dikkat ediniz.

“Duyarlı davranışınıza teşekkür ediyor, hastalarımıza acil şifalar diliyoruz.”

DİLEK VE ÖNERİLERİNİZ, BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR !
FORMA GİDİN