Hakkımızda

Hastane binamız Tuzla Belediyesi tarafından 1997 yılında yaptırılmıştır. 2002 yılında Sosyal Sigortalar Kurumuna devredilmiş ve SSK Çocuk Hastalıkları Hastanesi olarak hizmet vermeye başlamıştır. 2004 yılında Devlet Demiryolları Yakacık Hastanesi Çocuk Kliniğine taşınmış ve SSK Kartal Hastanesi Tuzla Semt Polikliniği olarak hizmet vermiştir. 1902.2005 tarih ve 5283 sayılı yasa ile SSK Hastanelerinin Sağlık Bakanlığı’na devri ile Pendik Devlet Hastanesine bağlanmıştır. 26.04.2005 tarihinde 3072 sayılı bakanlık oluruyla Tuzla Devlet Hastanesi olarak hizmet vermeye başlamıştır. Tuzla Devlet Hastanesi 38 yatak kapasitelidir. Poliklinik bölümlerimiz : İç Hastalıkları (Dahiliye), Kulak Burun Boğaz, Göz, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji, Nöroloji, Kadın Doğum, Göğüs Hastalıkları, Genel Cerrahi, Psikiyatri, Çocuk Hastalıkları, Enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye), Aile Hekimliği, Diş birimlerinden oluşmaktadır.29 Doktor, 53Hemşire ve 17 Ebe  ortalama toplam 200  personelle günlük 1400 hastaya poliklinik hizmeti,ortalama 800 hastaya da acil poliklinik hizmeti verilmektedir.

DİLEK VE ÖNERİLERİNİZ, BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR !
FORMA GİDİN